Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 6. 4. – 10. 4. 2015

6. 4. – 10. 4. 2015

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem ( 1,3,6,7,10 ) 75,–

Denní menu

Po   (   )  
6. 4. Zavřeno – Státní svátek (   )
Út Vločková polévka ( 1,7 )  
7. 4. Kuřecí maso na paprice, těstoviny nebo knedlíky ( 1,3,7 ) 75,–
  Vepřové na kmíně, dušená rýže ( 1 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha ( 1,3,7 ) 85,–
  Loštický řízek (plněný tvarůžkem) vařené brambory ( 1,3,7 ) 99,–
St Fazolová polévka ( 1 )  
8. 4. Vepřový španělák dušená rýže ( 1,3,6,10 ) 75,–
  Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kys.zelí ( 1,3,7 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha ( 1,3,7 ) 85,–
  Loštický řízek (plněný tvarůžkem) vařené brambory ( 1,3,7 ) 99,–
Čt Vývar s kapáním ( 1,3,7,9 )  
9. 4. Kuřecí prsíčka s broskví, vařené brambory ( 1 ) 75,–
  Vepřové ledvinky po uhersku, houskové knedlíky ( 1,3 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha ( 1,3,7 ) 85,–
  Loštický řízek (plněný tvarůžkem) vařené brambory ( 1,3,7 ) 99,–
Ruský Boršč (   )  
10. 4. Kuřecí nebo vepřový řízek, bramborový salát ( 1,3,7,10 ) 75,–
  Koblihy s marmeládou ( 1,3,7,12 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha ( 1,3,7 ) 85,–
  Loštický řízek (plněný tvarůžkem) vařené brambory ( 1,3,7 ) 99,–
Seznam alergenů
1.Obiloviny obsahující lepek 2.Korýši 3.Vejce 4.Ryby 5.Podzemnice olejná 6.Sojové boby 7.Mléko 8.Skořápkové plody 9.Celer 10.Hořčice 11.Sezamová semena 12.Oxid siřičitý 13.Vlčí bob 14.Měkýši

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.