Po |
Vývar s masem a nudlemi |
|
29. 4. |
Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarka |
75,– |
|
Slovácký guláš(vepřová kýta na nudle, cibule, kečup, víno),
opékané brambory nebo dušená rýže |
75,– |
|
Kuřecí křídla na medu, zeleninový salát,
pečivo |
85,– |
|
Pstruh na másle, vařené brambory |
99,– |
Út |
Hrachová polévka s opékanou houskou |
|
30. 4. |
Kuřecí stehno s nádivkou, dušená rýže |
75,– |
|
Koprová omáčka, vařeným vejcem vařené brambory |
75,– |
|
Kuřecí křídla na medu, zeleninový salát,
pečivo |
85,– |
|
Pstruh na másle, vařené brambory |
99,– |
St |
Státní svátek – zavřeno |
|
1. 5. |
|
|
Čt |
Jemná kukuřičná polévka |
|
2. 5. |
Kuřecí Wok, dušená rýže |
75,– |
|
Vepřová plec na paprice, houskové knedlíky |
75,– |
|
Kuřecí křídla na medu, zeleninový salát,
pečivo |
85,– |
|
Pstruh na másle, vařené brambory |
99,– |
Pá |
Česneková polévka |
|
3. 5. |
Krkovička s pepřovou omáčkou, hranolky nebo brambory |
75,– |
|
Smažený vepřový jazyk, šťouchané brambory |
75,– |
|
Kuřecí křídla na medu, zeleninový salát,
pečivo |
85,– |
|
Pstruh na másle, vařené brambory |
99,– |