Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 29. 4. – 3. 5. 2013

29. 4. – 3. 5. 2013

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem 69,–

Denní menu

Po Vývar s masem a nudlemi  
29. 4. Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarka 75,–
  Slovácký guláš(vepřová kýta na nudle, cibule, kečup, víno), opékané brambory nebo dušená rýže 75,–
  Kuřecí křídla na medu, zeleninový salát, pečivo  85,–
  Pstruh na másle, vařené brambory 99,–
Út Hrachová polévka s opékanou houskou  
30. 4. Kuřecí stehno s nádivkou, dušená rýže 75,–
  Koprová omáčka, vařeným vejcem vařené brambory 75,–
  Kuřecí křídla na medu, zeleninový salát, pečivo  85,–
  Pstruh na másle, vařené brambory 99,–
St Státní svátek – zavřeno  
1. 5.    
Čt Jemná kukuřičná polévka  
2. 5. Kuřecí Wok, dušená rýže 75,–
  Vepřová plec na paprice, houskové knedlíky 75,–
  Kuřecí křídla na medu, zeleninový salát, pečivo  85,–
  Pstruh na másle, vařené brambory 99,–
Česneková polévka  
3. 5. Krkovička s pepřovou omáčkou, hranolky nebo brambory 75,–
  Smažený vepřový jazyk, šťouchané brambory 75,–
  Kuřecí křídla na medu, zeleninový salát, pečivo  85,–
  Pstruh na másle, vařené brambory 99,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.