Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 24. 2. – 28. 2. 2014

24. 2. – 28. 2. 2014

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem 75,–

Denní menu

Po Česneková polévka s opraženým chlebem  
24. 2. Vepřové rizoto se sýrem 75,–
  Kuřecí prsíčka v těstíčku, vařené brambory 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha 85,–
  Grilovaná žebra, křen, hořčice, chléb 99,–
Út Čínská polévka  
25. 2. Dijonský vepřový plátek, americké brambory 75,–
  Kuřecí játra v anglické slanině, dušená rýže 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha 85,–
  Grilovaná žebra, křen, hořčice, chléb 99,–
St Zeleninová polévka  
26. 2. Kuřecí steak zapečený s brokolicí a sýrem, vařené brambory 75,–
  Námořnické maso, těstoviny 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha 85,–
  Grilovaná žebra, křen, hořčice, chléb 99,–
Čt Vývar s kapáním  
27. 2. Svíčková z vepřového masa, houskové knedlíky 75,–
  Balkánská Musaka, vařené brambory 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha 85,–
  Grilovaná žebra, křen, hořčice, chléb 99,–
Krkonošská Kulajda  
28. 2. Vepřová kotleta se smetanou a žampiony, hranolky 75,–
  Palačinky se zavařeninou a vanilkovou omáčkou 75,–
  Hermelín v bramboráku, zeleninová obloha 85,–
  Grilovaná žebra, křen, hořčice, chléb 99,–

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.