Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 19. 10. – 23. 10. 2015

19. 10. – 23. 10. 2015

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem ( 1,3,6,7,10 ) 75,–

Denní menu

Po Kmínová polévka ( 1,3,7 )  
19. 10. Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarka ( 1,3,6,7,10 ) 75,–
  Segedínský guláš, houskové knedlíky ( 1,3,7,10 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,6,7 ) 85,–
  Hovězí po Burgundsku, bageta nebo příloha dle výběru ( 1,3,7,9 ) 99,–
Út Zabijačková polévka (Prdelačka) ( 1,3 )  
20. 10. Kuřecí prsa na másle, dušená hrášková rýže ( 1,3,7 ) 75,–
  Šamorýnský rožeň, hranolky ( 1,6,10 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,6,7 ) 85,–
  Hovězí po Burgundsku, bageta nebo příloha dle výběru ( 1,3,7,9 ) 99,–
St Vývar s nudlemi ( 1,3,9 )  
21. 10. Svíčková z plece, houskové knedlíky ( 1,3,7 ) 75,–
  Francouzské brambory ( 1,10 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,6,7 ) 85,–
  Hovězí po Burgundsku, bageta nebo příloha dle výběru ( 1,3,7,9 ) 99,–
Čt Tukožroutská polévka ( 1,3,7 )  
22. 10. Vepřový španelák, dušená rýže ( 1,3,6,10 ) 75,–
  Smažené rybí, filé, vařené brambory ( 1,3,4,7 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,6,7 ) 85,–
  Hovězí po Burgundsku, bageta nebo příloha dle výběru ( 1,3,7,9 ) 99,–
Valašská kyselica ( 1,3,7 )  
23. 10. Smažený karbanátek, šťouchané brambory ( 1,3,7 ) 75,–
  Vepřové řezy Adria (olivy, uherák), hranolky ( 1,3,5,7,8 ) 75,–
  Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka ( 1,3,6,7 ) 85,–
  Hovězí po Burgundsku, bageta nebo příloha dle výběru ( 1,3,7,9 ) 99,–
Seznam alergenů
1.Obiloviny obsahující lepek 2.Korýši 3.Vejce 4.Ryby 5.Podzemnice olejná 6.Sojové boby 7.Mléko 8.Skořápkové plody 9.Celer 10.Hořčice 11.Sezamová semena 12.Oxid siřičitý 13.Vlčí bob 14.Měkýši

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.