Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 18. 5. – 22. 5. 2015

18. 5. – 22. 5. 2015

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem ( 1,3,6,7,10 ) 75,–

Denní menu

Po Česneková polévka s opraženým chlebem ( 1,3 )  
18. 5. Vepřový plátek na žampionech, dušená rýže ( 1 ) 75,–
  Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarka ( 1,3,6,7,10 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina ( 1,3 ) 85,–
  Pstruh na mandlích, vařené brambory s máslem ( 1,4,7 ) 99,–
Út Chalupnické kyselo ( 1,7,9 )  
19. 5. Křehká kuřecí prsa,vařené brambory ( 1,3,5,6,7 ) 75,–
  Toskánská vepřová směs, těstoviny ( 1,3 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina ( 1,3 ) 85,–
  Pstruh na mandlích, vařené brambory s máslem ( 1,4,7 ) 99,–
St Vývar s těstovinou ( 1,3,7,9 )  
20. 5. Svíčková z plece, houskové knedlíky ( 1,3,10 ) 75,–
  Zapékané těstoviny (Šunkafleky) ( 1,3,7 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina ( 1,3 ) 85,–
  Pstruh na mandlích, vařené brambory s máslem ( 1,4,7 ) 99,–
Čt Čočková polévka ( 1,3,9 )  
21. 5. Kuřecí roládky, dušená rýže ( 1,6,10 ) 75,–
  Vepřenky, hranolky, hořčice ( 1,3,10 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina ( 1,3 ) 85,–
  Pstruh na mandlích, vařené brambory s máslem ( 1,4,7 ) 99,–
Krkonošká Kulajda ( 1,3,7,9 )  
22. 5. Vizovické žebírko, opékané brambory ( 1 ) 75,–
  Smažený vepřový jazyk, bramborová kaše ( 1,3,7 ) 75,–
  Hermelín v bramboráku, zelenina ( 1,3 ) 85,–
  Pstruh na mandlích, vařené brambory s máslem ( 1,4,7 ) 99,–
Seznam alergenů
1.Obiloviny obsahující lepek 2.Korýši 3.Vejce 4.Ryby 5.Podzemnice olejná 6.Sojové boby 7.Mléko 8.Skořápkové plody 9.Celer 10.Hořčice 11.Sezamová semena 12.Oxid siřičitý 13.Vlčí bob 14.Měkýši

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.