Po |
Pórková polévka |
|
16. 6. |
Uzený hovězí jazyk, bramborová kaše, okurek |
75,– |
|
Kuře Kung Pao, dušená rýže |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka
|
85,– |
|
Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) |
109,– |
Út |
Vývar s hráškem a rýží (Risibisi) |
|
17.6. |
Segedínský guláš, houskové knedlíky |
75,– |
|
Kuřecí směs se žampiony a smetanou, gnocci |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka
|
85,– |
|
Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) |
109,– |
St |
Sedlácká polévka |
|
18. 6. |
Vepřová pečeně na rajčatech, dušená rýže |
75,– |
|
Balkánská Musaka, vařené brambory |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka
|
85,– |
|
Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) |
109,– |
Čt |
Fazolková polévka |
|
19. 6. |
Vepřová kotleta s pepřovou omáčkou, hranolky |
75,– |
|
Kus Kus se zeleninou a kuřecím masem |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka
|
85,– |
|
Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) |
109,– |
Pá |
Valašská Kyselica |
|
20. 6. |
Smažený kuřecí řízek plněný šunkou a sýrem, vař. brambory |
75,– |
|
Palačinky s vanilkovým krémem |
75,– |
|
Vepřová játra na roštu, hranolky, domácí tatarka
|
85,– |
|
Filet z lososa na másle(bez kostí a kůže) |
109,– |