Zde se nacházíte: Úvod > Jídelníčky > 16. 2. – 20. 2. 2015

16. 2. – 20. 2. 2015

Týdení menu

Těstovinový salát s kuřecím masem ( 1,3,6,7,10 ) 75,–

Denní menu

Po Špenátová polévka ( 1,3 )  
16. 2. Plněné kuřecí stehno, dušená rýže ( 1 ) 75,–
  Smažená brokolice, vařené brambory ( 1,3,7 ) 75,–
  Smažené tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka ( 1,3,7 ) 85,–
  Hovězí maso Stroganov, bramborové krokety ( 1,3,7 ) 99,–
Út Zeleninová polévka ( 1,7,9 )  
17. 2. Uzené maso v bramboráku, zelenina ( 1,3 ) 75,–
  Vepřová kotleta s fazolkami na slanině, hranolky ( 1 ) 75,–
  Smažené tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka ( 1,3,7 ) 85,–
  Hovězí maso Stroganov, bramborové krokety ( 1,3,7 ) 99,–
St Čočková polévka ( 1 )  
18. 2. Kuřecí směs s mexickou zeleninou, opékané brambory ( 1 ) 75,–
  Strapačky (halušky se zelím a uzeným masem) ( 1,3 ) 75,–
  Smažené tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka ( 1,3,7 ) 85,–
  Hovězí maso Stroganov, bramborové krokety ( 1,3,7 ) 99,–
Čt Vývar s kapáním ( 1,3,9 )  
19. 2. Holandský řízek, šťouchané brambory ( 1,3,7 ) 75,–
  Kuřecí játra v anglické slanině, dušená rýže ( 1 ) 75,–
  Smažené tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka ( 1,3,7 ) 85,–
  Hovězí maso Stroganov, bramborové krokety ( 1,3,7 ) 99,–
Valašská kyselica ( 1,3,7 )  
20. 2. Vepřová kotleta se žampiony a smetanou, hranolky nebo gnocchi ( 1,3,7 ) 75,–
  Bavorské vdolky ( 1,3,7 ) 75,–
  Smažené tvarůžky, vařené brambory, domácí tatarka ( 1,3,7 ) 85,–
  Hovězí maso Stroganov, bramborové krokety ( 1,3,7 ) 99,–
Seznam alergenů
1.Obiloviny obsahující lepek 2.Korýši 3.Vejce 4.Ryby 5.Podzemnice olejná 6.Sojové boby 7.Mléko 8.Skořápkové plody 9.Celer 10.Hořčice 11.Sezamová semena 12.Oxid siřičitý 13.Vlčí bob 14.Měkýši

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Napište komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.